Thailand2go individuele reis opties

Thailand2go is dé reisspecialist voor individuele reizen door Thailand en onderdeel van Yourway2go. Deze jonge reisorganisatie biedt individuele rondreizen, bouwstenen, startpakketten en excursies aan voor reizigers die zoveel mogelijk zelfstandig willen reizen en Thailand zelf wilt ontdekken. De reiziger heeft de mogelijkheid om zelf de eigen reis samen te stellen waarbij er een startpakket gecombineerd kan worden met verschillende bouwstenen en eventueel een excursie. Zo kan de reiziger zelf bepalen wanneer hij of zij vertrekt en hoe de route er uit komt te zien. Vandaar ook de slogan: Thailand2GO, reizen door Thailand zoals jij het wilt.

yourway2go.

Meer weten? Ga naar: Thailand2go individuele reizen

Haal het optimale uit je individuele reis Thailand en stel zelf jouw ideale rondreis samen met de Thailand2go bouwstenen of haal je inspiratie uit zorgvuldig samengestelde individuele reizen naar Thailand. In 4 stappen creëer je je eigen Thailand rondreis! Thailand2GO maakt gebruik van kwalitatief goede accommodaties. Je kunt eventueel daarnaast overnachten op ludieke locaties bijvoorbeeld in een drijvend hotel waar je gewekt wordt door olifanten of een hippe bungalow aan het strand op één van de Thaise eilanden! Ideaal om eventueel met bouwstenen samen te stellen.

Bij Thailand2Go kun je een gekozen individuele reis eventueel aanpassen aan je eigen wensen met zogenoemde bouwstenen. Een dagje meer in Bangkok of Chiang Mai, de reis zo aanpassen dat je de jungle in kan voor een trekking, een excursie erbij of toch met de nachttrein naar Chiang Mai of Bangkok in plaats van per vliegtuig. Bij Thailand2GO kan het. Bekijk de mogelijkheden door de link aan te klikken.

Meer weten? Ga naar: Thailand2go individuele reizen