Singlereizen Thailand Totaal

Singlereizen Thailand combineren meestal diverse elementen om een goed beeld van Thailand te krijgen. Het dynamische van een stad zoals Bangkok. Het groene Noorden en het tropische Zuiden. Deze singlereis Thailand heeft al van deze onderdelen maar dan op een betaalbare manier. Je combineert tijdens deze reis van 22 dagen het tropische groene landschap met gouden boeddhistische monumenten. Je bezoekt diverse kleurrijke bergstammen, verkent de miljoenenstad Bangkok en kunt ontspannen op twee tropische eilanden in de azuurblauwe zee. Ook heb je de mogelijkheid mee te gaan op een avontuurlijke trektocht door de weelderige natuur. Andere bestanddelen: heerlijk eten, diverse watersporten, imposante tempels en een bruisend uitgaansleven. Kortom een groepsreis naar het ‘Land van de Glimlach’ met veel afwisseling en vrijheid.

 

Koning Aap groepsreis Bhutan

Tijdens een singlereis Thailand maak je kennis met de boeddhistische cultuur. Tempels en beelden vind je overal. De een nog indrukwekkender dan de andere tempel. Onderdeel van de singlereizen Thailand zijn de oude tempelcomplexen Ayutthaya en Sukhothai.

Bangkok is meestal het startpunt van een singlereis Thailand. Laat je onderdompelen in Bangkok waar enorm veel te beleven en te zien is. Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand, is een groen overzichtelijke stadje wat het startpunt is van tochten door de prachtige groene heuvels en natuur. Je vele tempels, avondmarkten en het buitenleven s’ avonds zorgen dat de stad prettig is om te verblijven. Maak een trektocht door de bergen en bezoek de kleurrijke bergstammen in de heuvels.
Singlereizen Thailand eindigen op de stranden. Hier kun je met mede singles nagenieten van de indrukken die je eerder hebt opgedaan en relaxen of activiteiten ondernemen. Ga lekker duiken, snorkelen en natuurlijk stappen als je dit zou willen. Genoeg te doen en te beleven op de Thaise eilanden.

Deze singlereizen Thailand zullen voor jou en je reisgenoten onvergetelijk zijn. De vriendelijke bevolking. Steden zoals Bangkok en Chiang Mai plus de cultuur, stranden en natuur zullen niet te evenaren zijn.