Singlereizen India 11 t/m 29 dagen opties

Ga met Shoestring mee op singlereis door India. Laat je meeslepen in een van de meest fascinerende culturen ter wereld! Maak kennis met de uiterst vriendelijke bevolking van India! Naar het noorden of het zuiden, je komt op reis door het fascinerende India een enorme diversiteit aan landschappen tegen. Je vindt er woestijn, rivier- en plateaulandschappen en in het uiterste noorden van het land de Himalaya.

Reizen door India zal een onvergetelijke indruk op je maken. Een van de hoogtepunten is een bezoek de Taj Mahal in Agra, een van de zeven wereldwonderen en een van de meest beroemde bouwwerken op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Of reis door Zuid-India en laat je betoveren in de kleurrijke Hindoe tempels in Tamil Nadu. De Hillstations in de Nilgiri Mountains en het strand van Kerala zijn niet ver weg. Je komt in India nog veel meer mooie dingen tegen. Prachtige natuur en zeldzame diersoorten vind je bijvoorbeeld in de talloze nationale parken van India.
In de steden ervaar je de ware cultuurshock. Knetterende brommertjes, bonte koeien, Toeterende riksja’s en zelfs olifanten staan met jou te wachten voor het stoplicht. En dan hebben we het nog niet gehad over de gevarieerde Indiase keuken! Voor curry lovers een waar paradijs! Het maakt de beleving van jouw singlereis India compleet!
Ga mee op een van onze single reizen India!

 

Shoestring singlereis India