Singlereis Thailand vanaf 15 dagen v.a. 1299

Tijdens deze singlereis Thailand maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van dit prachtige Aziatische land. Je bezoekt de dynamische hoofdstad Bangkok in het hart van Thailand. Ontdek per tuktuk de meest mooie plekjes van het bruisende Bangkok zoals het Grand Palace, de tempel aan de rivier What Arun en de liggende boeddha in de oude hoofdstad Ayutthaya net buiten Bangkok. Ontdek het schitterende regenwoud van het Khao Sok National Park en geniet van de stranden van Phuket en Krabi. Meer weten? Check de meer boeken button hieronder!

Singlereis Thailand

Beleef met andere singles een onvergetelijke tijd in het land van de glimlach. Deze single rondreis Thailand omvat het volgende:

  • Verblijf in een 1-persoonskamer inbegrepen
  • Inclusief unieke fietstocht in Bangkok
  • Verblijf in de jungle van Khao Sok National Park
  • De Phang Nga baai met opmerkelijke rotsformaties
  • En stranddagen op exotisch Krabi en Phuket

Per fietsend rijd je langs kleurrijke tempels, kleurrijke wijkjes en eetstalletjes die overal bezaaid zijn in Bangkok. Wat is er leuker dan op deze manier de andere kant van Bangkok te ontdekken? Na een paar dagen reis je door naar de jungle van het Khao Sok National Park. Hier ontdek je vele apen en vogelsoorten. Via de beroemde Phang Nga baai met haar opmerkelijke rotsformaties die volop in beeld worden gebracht in de James Bond film beland je eerst op de heerlijke stranden van Krabi en daarna op het eiland Phuket. Wat wil je nog meer. Relaxen op het strand en mocht je hier behoefte aan hebben stappen op Phuket. Na 15 dagen ga je helaas weet terug naar Nederland of Belgie en ben je een fantastische ervaring rijker…en….waarschijnlijk nieuwe vrienden!

Singlereis Thailand