Myanmar privereis aanbieding – 17 dagen

Privereis Myanmar. Best deal 17 dagen v.a. €1546

Highlights Privereis Myanmar

  • Verken de belangrijkste plaatsen van Myanmar
  • Wandel door koloniaal centrum van Yangon
  • Tempelvlakte van Bagan
  • Schilderachtige omgeving van het Inle Lake
  • Bruisend Mandalay en haar rijke historische omgeving
  • Sluit de reis af met een strandvakantie in Hua Hin, Thailand

 

Myanmar aanbieding

 

 

Deze reis laat u het beste van Myanmar zien voor de beste prijs! U vliegt via Bangkok, de hoofdstad van Thailand, waar u 2 dagen kunt besteden aan de stad ontdekken. Vervolgens vliegt u door naar het land van de duizend pagodes en start uw avontuur. 

Uw rondreis door Myanmar start in de voormalige hoofdstad Yangon. In deze vriendelijke stad kunt u langs de rivier of door de groene parken wandelen om de koloniale sfeer te proeven. Absoluut hoogtepunt is de zonsondergang bij de beroemde gouden Shwedagon Pagode. 

Reis verder naar Bagan, waar de toppen van duizenden tempels boven de horizon uitsteken. U kunt er heerlijk fietsen en op ontdekking gaan langs de vele stoepa’s en paleizen. 

Uw prive reis Myanmar gaat daarna naar het Inle Lake waar u ontspannen boottochtten over het meer kunt maken en kennismaakt met de inheemse Inthar bevolking, die beroemd zijn vanwege hun eigenaardige manier van roeien. In de omgeving van het Inle Lake kunt u ook in de omliggende heuvels wandelen waar de diverse kleurrijk geklede bergvolken wonen. 

Als laatste stop op uw rondreis door Myanmar bezoekt Mandalay, de 2e grootste stad van het land. In oude tijden wisselden de machthebbers regelmatig van hoofdstad, waardoor u in deze omgeving verschillende oude steden van het Birmese rijk terugvindt. Eén daarvan is Amarapura, thuis van het beroemde Maha Gandayon klooster, waar u over ’s werelds langste teakhouten brug, de U-Bein, kunt wandelen. Of ga met de lokale ferryboot naar het oude Ava, een pittoresque eilandje dat u per paardenkoets kunt verkennen. 

Mandalay zelf biedt ook genoeg bezienswaardigheden, waaronder de imposante Mandalay Hill en de gouden Mahamuni Boeddha. 

Tenslotte reist u naar de koninklijke badplaats van Thailand, Hua Hin, om hier nog van een heerlijke ontspannen strandvakantie te genieten. Hua Hin heeft een breed en lang strand, maar ook een gezellig centrum, met uitstekende restaurants en winkels. U vindt hier ook wereldberoemde golfbanen en een mooie landelijke omgeving om te verkennen.

Myanmar aanbieding