Myanmar on a Budget – 15 dgn

Ziehier een fantastische individuele Myanmar budget reis voor een scherpe prijs. Aanbieder Namaste heeft een mooie betaalbare privereis voor je samengesteld. In 15 dagen zie je samen met je partner, vrienden of familie alle hoogtepunten van dit indrukwekkende Aziatische land. Van de huidige hoofdstad Yangon tot de oude hoofdstad Mandalay. Van de duizenden tempels van Bagan tot aan het levendige Inle Lake. Werkelijk een sprookje om deze privereis te ondernemen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder over deze individuele rondreis Myanmar.

Ga naar >> Myanmar on a Budget

Hoogtepunten van deze individuele reis Myanmar

  • Vervoer op lokale wijze, trein en bus
  • De Shwedagon pagode
  • Oude koningsstad Mandalay
  • Tempelvlakte van Bagan
  • Hillstation Kalaw
  • Het bijzondere Inle Lkake

Reisschema in een notendop!
Je komt aan in de hoofdstad Yangon. Tot 2006 was Yangon de hoofdstad van Myanmar. Het is nog steeds de grootste stad. Je vindt hier veel koloniale gebouwen, sommige prachtig gerenoveerd en anderen in compleet vervallen staat. Hier kun je diverse tempels bezoeken. De volgende bestemming is Mandalay, de tweede stad van Myanmar en de vroegere hoofdstad. De bekendste bezienswaardigheid van de stad is de Mandalay Hill waar je een prachtig uitzicht voorgeschoteld krijgt. Bagan is een tempelcomplex met meer dan 2000 tempels. Je weet niet wat je ziet. Huur hier bijvoorbeeld een fiets of gebruik een van paardenkoetsjes die door dit gebied als taxi dienen. Verken de bijzondere tempels op de vlakte zoals de Dhamayazika Stupa, welke je kunt beklimmen en van waar je een prachtig uitzicht krijgt over het tempelcomplex. Het Inle Lake is indrukwekkend. Verken per boot het Inle Lake dat bekend is vanwege de unieke methode van vissen, de drijvende dorpen en tuinen op het meer, de kleurrijke bergstammen en de rustieke omgeving.
Tussen deze 4 hoogtepunten door ontdek je natuurlijk de natuur, kleine dorpjes en andere bezienswaardigheden. Check onderstaande link voor meer info zoals prijzen, wanneer je kunt reizen en meer.

Ga naar >> Myanmar on a Budget