India on a Budget 22 dgn v.a. €1499

Een groepsreis India van 22 dagen vanaf €1199,-? Je leest het goed. Shoestring stunt met haar reizen. Deze India ‘on a budget’ reis brengt je in het spirituele noorden van India. De hoogtepunten zijn ongekend en die krijg je in een notendop. Per trein reis je naar Amritsar met haar gouden tempels. Vervolgens naar de verblijfplaats van de Dalai Lama om daarna naar de spirituele plaatsen Rishikesh en Haridwar aan de heilige rivier Ganges te reizen. Hier sta je oog in oog met heilige Shamaans en ontdek je het ware Hindoeisme en al haar variaties. Je geniet van het ‘hill station’ Shimla met haar vergezichten. In Rajasthan reis je naar plaatsen als Jaipur, Pushkar en Udaipur; Allen kenmerkend met prachtige paleizen en bouwstijl. Het wereldwonder de Taj Mahal staat natuurlijk ook op het programma van deze India groepsreis. India beleven tegen een zeer scherpe prijs? Dat kan via deze India aanbieding van Shoestring.

Wil je meer weten? Klik voor informatie zoals de beschikbare reisdata, het reisprogramma, alle hoogtepunten, vervoersopties en accommodaties op de groene banner!

india groepsreis  22dgn

Hoogtepunten tijdens deze India groepsreis

De Gouden tempel
Amritsar is het centrum van de Sikh cultuur. Bezoek de indrukwekkende heilige tempel.
Woonplaats Dalai Lama
Bezoek Dharamsala. Hier ontmoet je duizenden Tibetaanse volgelingen die wonen rond deze bergtop.
Rishikesh en Haridwar
Bij Rishikesh en Haridwar dompelen pelgrims zich onderin de Ganges om hun zonden af te wassen. Maak hier Een boottocht en aanschouw dit ritueel.
Taj Mahal
Het zevende wereldwonder de Taj Mahal in Agra is indrukwekkend en een niet te missen attractie tijdens je bezoek aan India.
Jaipur en het Paleis der Winden
Slenter door de oude stad en wordt betoverd o.a. door het Paleis der Winden

india groepsreis  22dgn