Bouwstenen Thailandonline.nl

Bouwstenen Thailand van Thailandonline worden aangeboden om zelf invloed te hebben op wat je wilt zien en ondernemen tijdens je rondreis door Thailand. Thailandonline.nl is de specialist op het gebied van bouwstenen en door hun betaalbare opties en variatie zeer geliefd onder reizigers die door Thailand willen reizen. Een bouwsteen is samengesteld uit enkele dagen in een Thaise regio, in een bepaalde bestemming of op een heerlijk eiland.Hierin zijn tours en bezienswaardigheden verwerkt, accommodatie, vervoer en eventueel gidsen. Door bouwstenen Thailand als puzzlestukjes te combineren stel je zo je eigen rondreis Thailand samen. Geheel in vrijheid maar toch met de kennis en lokale contacten van een bouwstenen Thailand specialist. De ideale manier om Thailand zelf te ontdekken en toch niks te missen.

Bouwstenen-Thailandonline-button

Wat zitten er in de bouwstenen van Thailandonline.nl
Bouwstenen Thailand omvatten de volgende onderdelen:
1. Bezienswaardigheden in een bepaalde regio of plaats
2. Hotel overnachtingen ter plaatse
3. Vervoer van en naar een bepaalde bezienswaardigheid en terug naar je hotel
4. Vervoer van bouwsteen A naar B
4. Entree voor tempels en toegang tot attracties (kan ook optioneel zijn)
5. Lokale gidsen en chauffeurs
6. Eten tijdens een toer (kan ook optioneel zijn)
7. Vliegticket zowel binnenlands als vanuit Nederland (kan ook optioneel zijn)

Door bouwstenen met deze ingredienten te combineren stel je zelf je ideale rondreis Thailand samen. Door op de groene button hierboven te klikken zie je welke bouwstenen er bij Thailandonline mogelijk zijn.

Indien je toch een gehele individuele rondreis Thailand of prive reis wilt zou je op de volgende pagina kunnen kijken voor de mogelijkheden.
Individuele reizen Thailand