Bouwstenen Centraal Myanmar – Vanaf 3 dgn

Van Verre heeft met zorg een aantal prachtige bouwstenen Myanmar samengesteld. Stenen die moeiteloos aan elkaar kunnen worden gekoppeld zodat de rondreis van je dromen ontstaat. Je bepaalt zelf wat je wilt zien en beleven. Meer weten? Bekijk de aantrekkelijke bouwstenen door direct op de link te klikken.

Meer over deze bouwstenen Myanmar

In het kort over Werelderfgoed Pyay en Bagan
Niet veel buitenlandse reizigers maken deze tocht over land van Yangon via Pyay en Mount Popa naar Bagan. Het is de moeite waard, maar wel als u tijd genoeg heeft. De rit voert vanaf Yangon noordwaarts door een vrij vlak gebied, lieflijk. Warme ontmoetingen zijn ongetwijfeld uw deel als u zich daarvoor openstelt.

Mandalay, Monywa en Bagan
Het is bijna niet te bevatten, zoveel antieke pracht er in en om deze plaatsen te bewonderen is. De oude landelijke koningssteden rondom Mandalay laten een grote verscheidenheid aan erfschatten zien. En ze zijn allemaal anders! Je rolt van de ene verbazing in de andere. Nog niet zo bekend is de route vanaf Mandalay naar Bagan via Monywa.

Brits verleden en treintocht
De trein mindert vaart bij de enorme brug over de Goitek-kloof, spannend. Stapvoets schuifelt hij de overspanning op. Het hoogtepunt van de bijna 5 uur durende treintocht door het landelijke gebied ten oosten van Mandalay en Pyin Oo Lwin.

Meer over deze bouwstenen Myanmar