TUI groepsreis Sri Lanka opties 11 tm 22 dgn

Sri Lanka is een van de opkomende landen in Azie om te ontdekken. Een groepsreis Sri Lanka is de ultieme manier en heeft dan ook alle ingredienten om een fantastische vakantie te beleven. De prachtige natuur, de Boedhistische cultuur, tempels en parelwitte stranden zorgen voor een gevarieerde reis. Deze combinatie wordt veelvuldig aangeboden in diverse prijsklassen en comfort. Regelmatig worden groepsreizen Sri Lanka gepromoot zoals nu het geval met TUI. Zij laten je voor een zeer scherpe prijs Sri Lanka ultiem beleven. Wi je weten wat de ingredienten, het reisschema,
wanneer je kunt vertrekken (diverse opties) en natuurlijk de prijs? Bekijk dan alle info over deze groepsreis Sri Lanka aangeboden door TUI.

Tui groepsreis Sri Lanka

Ga mee op groepsreis door de natuur en langs culturele hoogtepunten van Sri Lanka. Tijdens deze groepsrondreis bezoek je Engels en Nederlands erfgoed, Boedhistische tempels en maak je spectaculaire tochten door de binnenlanden van Sri Lanka. Dit alles onder begeleiding van Nederlands sprekende gidsen. De treinreis naar Bandarawela oftewel de olifantenrots is zeer spectaculair. In eerste klasse coupes ziet u het prachtige landschap van Ceylon (Sri Lanka werd vroeger zo genoemd). Ogen te kort om alles wat je ziet op te slaan, werkelijk te veel hoogtepunten. Het einde van de reis wordt afgesloten met enkele dagen aan een van de prachtige stranden. Reis mee met deze Arke groepsreis Sri Lanka topper waarbij alle klassieke hoogtepunten en bezienswaardigheden van dit prachtige land te zien zijn. En dat voor maar 1099 euro én Nederlandstalige reisbegeleiding.

5-sterren *****

Algemeen
Tui Groepsreis Sri Lanka
Meerdere groepsreizen. Vanaf 11 dagen tot 22 dagen.

Vervoer
Busrondreis door Sri Lanka
1 nacht in het vliegtuig

Inclusief
Vlucht Amsterdam – Colombo
Nederlandstalige reisleider
Vervoer per airconditioned (mini)bus
Beschreven excursies
Maaltijden volgens beschrijving
Overnachtingen in middenklasse hotels

Arke groepsreis Sri Lanka