11 daagse privereis Vietnam – Euro 1411

Deze privereis van 333Travel neemt jou en je partner, gezin of vrienden mee langs de hoogtepunten van Vietnam voor een aantrekkelijke prijs! Op bepaalde boekingsdagen is deze individuele reis Vietnam honderden euro’s goedkoper dan die van andere Vietnam aanbieders. Je krijgt alle bezienswaardigheden te zien die je zou moeten zien tijdens een bezoek aan Vietnam.

333Travel Vietnam

Hoogtepunten Vietnam in een notendop:
Bezoek aan het sfeervolle Hanoi
Werelderfgoed Halong Bay
De keizerlijke stad Hue
Het historische Hoi An
De hoofdstad Ho Chi Minh Stad
De Vietcong Cu Chi Tunnels

Inclusief
Vliegticket Amsterdam Hanoi
Hotels in alle plaatsen
Entreegelden bij genoemde excursies inclusief

Reisprogramma
Je privereis Vietnam begint in Hanoi. Hier heb je de tijd om uit te rusten na je vlucht. Vervolgens wordt er met een prive chauffeur naar het indrukwekkende Halong Bay gereden. Hier maak je een prachtige cruise langs de rotsformaties.

Meer weten? Klik: Privereis Vietnam

Per nachttrein reis je naar het keizerlijke plaatsje Hue om het nalatenschap van de Keizerlijke dynastie te bewonderen. Je bezoekt de oude citadel waar een wirwar van oude gebouwen, tempels en overige offerplaatsen te bewonderen is. De keizerlijke familie heeft hier eeuwen gewoond.

De volgende dag reis je af naar het schilderachtige Hoi An , waarbij het charmante oude centrum bezocht wordt. Hier krijg je een rondleiding en houdt voldoende tijd over om zelf de omgeving te gaan verkennen.

Vanuit hier vlieg je naar de hoofdstad van Vietnam: Ho Chi Minh Stad oftewel Saigon. Hier maak je niet alleen een stadsexcursie. Ook de ondergrondse Cu Chi tunnels uit de Vietnam oorlog wordt hier bezocht. Vanuit Saigon vlieg je terug naar Amsterdam.

De privereis laat je in een notendop Vietnam zien. Ideaal voor als je maar kort de tijd hebt om een land te verkennen. Deze prive reis toont de meest bijzondere bezienswaardigheden Vietnam. Eventueel is deze reis exclusief vliegticket te boeken.

333Travel Vietnam